sliderfoto

Talentplus - Breda


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0628332243
Adres:
Riethil 12
Postcode:
4825AP
Plaats:
Breda


Contactpersoon

Naam:
AC Poppelaars
Emailadres:
breda@talentplus.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

TALENTPLUS is een landelijke non-profit vereniging van werkzoekende 45-plussers met minimaal HBO werkdenkniveau. Als een van de 29 regionale afdelingen is TalentPlus ook in Breda actief.


Bijeenkomsten zijn wekelijks op vrijdagmiddag bij ATEA. Werkzoekende professionals ondersteunen elkaar bij het vinden van passend werk of het starten van een eigen onderneming. Lid zijn is een kwestie van halen en brengen door het uitwisselen van kennis, kunde en informatie op het gebied van persoonlijke profilering, solliciteren, netwerken en sociale media. Net werken!


Lid zijn is echter niet vrijblijvend. Er wordt gerekend op ieders aanwezigheid tijdens bijeenkomsten. Samen kon je verder! De dubbele moraal van TalentPlus: nieuwe leden zijn van harte welkom maar hopelijk kunnen zij zich snel weer uitschrijven omdat ze die nieuwe uitdaging hebben gevonden. Voor aanmelden als lid: www.talentplus.nl


Op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel? Vacatures waarbij ervaring een voorwaarde en leeftijd ondergeschikt zijn? Om succesvol te kunnen zijn, komen leden graag in persoonlijk contact met werkgevers, ondernemers, intermediairs en hun netwerken. Een echte ontmoeting dus! Je weet tenslotte maar nooit. De LinkedIn-profielen van alle leden zijn vindbaar via de landelijke website.


Kwestie van elkaar vinden om te verbinden en versterken. Ervaring werkt!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding