sliderfoto

Betere tuin


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0640599247
Adres:
Mandenmakerstraat 10
Postcode:
4813KH
Plaats:
Breda


Contactpersoon

Naam:
P. Gelens
Emailadres:
info@beteretuin.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Over Betere tuin

Betere tuin, uw groenvoorziener uit Breda is al een aantal jaren actif op het gebied van: Tuinaanleg, tuininrichting en tuinonderhoud. Daarnaast hebben wij, ter uitbreiding van onze werkzaamheden, een webwinkel geopend waarin wij ons brede assortiment tuingereedschap en andere tuinproducten tegen scherpe prijzen aanbieden.

Webshop met ruim assortiment aan tuinproducten

Op verzoek van onze klanten hebben wij nu ook een webshop ontwikkeld met hierin een ruim assortiment aan tuinproducten en tuingereedschappen. In onze geheel vernieuwde webshop vindt u verschillende tuinproducten zoals: zaden, tuingereedschappen, vijverproducten, plantenbakken en nog veel meer. Kijk gerust eens op uw gemak rond in onze webshop. Mocht uw product er niet tussen staan of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Kwaliteit

Betere tuin zal bij de samenstelling van de tuinproducten en tuingereedschappen kiezen voor kwaliteit in zowel product als service.

Veiligheid & Service

Het is fijn dat u bij ons veilig en eenvoudig tuinproducten online kunt bestellen. Wat ons eveneens onderscheidt van de andere webshops, is dat wij u ook kunnen helpen met het installeren en in gebruik nemen van de bij ons aangekochte tuinartikelen. Kortom volledige focus op kwaliteit en service en dat in een veilige omgeving.

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Uw Groenbedrijf en webshop voor al uw tuinproducten.

    lees meer