sliderfoto

Euro Promo Textiel


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0765143649
Adres:
Franse Akker 21
Postcode:
4824AL
Plaats:
Breda


Contactpersoon

Naam:
W. Bogers
Emailadres:
winny@europromotextiel.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Over ons

EuroPromoTextiel is een fullservice reclamebedrijf. Met een team van enthousiaste en professionele mensen bieden wij de juiste communicatie oplossingen. Wij creëren voor elk bedrijf, kantoor- of winkelpand de perfecte sfeer en beleving, zowel indoor als outdoor. Van reclamevlag tot presentatiewand en van spandoek tot wandbekleding, bij ons vindt u het allemaal. Ook  voor het verzorgen van uw beursstand of de volledige aankleding van uw binnenstad draaien wij onze hand niet om.

Service, klantvriendelijkheid en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel.

Samen met u zoeken we altijd naar de juiste oplossing, we zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze kracht zit hem in de korte communicatielijnen, het vertalen van uw wensen naar de juiste productkeuzes, snelle levertijden en kwaliteit. Kan niet bestaat niet!

Van supportersvlag naar bedrijfsvlag

Er is heel wat vooraf gegaan aan de huidige positie van EuroPromoTextiel. Eigenaar Winny Bogers begon vanaf jonge leeftijd al met het verhandelen van merchandise artikelen bij popconcerten en voetbalwedstrijden. Voetbalvaantjes, sjaals, pop shirts, petten en voetbalvlaggen werden zowel op Nationale als Internationale evenementen verkocht. Tijdens het EK in 1988 waren wij één van de eerste die de diverse stadions in Duitsland Oranje kleurden door het verkopen van supportersvlaggen. Dit was in het begin één van de successen. Uiteindelijk gaf dat moment aan waar het in de handel om gaat; op het juiste moment inspringen op een kans d.m.v. product, prijs, plaats en promotie.

Uiteindelijk groeide dit uit tot een groothandel in merchandise die leverde aan standhouders, marktkooplui en winkeliers. Later resulteerde het in een groothandel in promotionele producten waaronder diverse textiel items in de business to business markt. De supportersvlag was de basis tot het leveren van bedrijfsvlaggen en spandoeken. Intussen is het assortiment uitgebreid in diverse promotie en presentatie middelen die u op deze website kunt vinden.

Team EuroPromoTextiel

 

Winny Bogers - Managing director

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen