sliderfoto

Myvm B.V.


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
+31 (0) 40 7983047
Adres:
Flight Forum 40
Postcode:
5657 DB
Plaats:
Eindhoven


Contactpersoon

Naam:
Guus Groenveld
Emailadres:
hallo@myvm.nl
Telefoonnummer:
+31 (0) 40 7983047

Bedrijfsactiviteiten

Met meerdere server locaties (Amsterdam, Duitsland, Australie en America) levert Myvm beheerde virtuele servers aan een uiteenlopende klantengroep.


Wij zorgen voor een beveiligde VPN toegang, voorgeconfigureerde firewalls, automatische beveiligingsupdates en kwetsbaarheid scans. Klanten ontvangen desgewenst gratis een SSL-certificaat, maar kunnen tegen betaling ook een uitgebreidere versie van het certificaat ontvangen.


Ons online bestelproces kenmerkt zich door snelheid en eenvoud. Wij maken gebruik van snelle processoren, SSD opslag, een 10GbE netwerk en HTTP/2 ondersteuning. Hierdoor staat in minder dan 2 minuten de server op basis van Linux online. Klanten kunnen het bestelproces via de site live volgen en zien meteen wanneer de server online staat. Bovendien kunnen wij desgewenst ook software stacks installeren en optimaal configureren.


Daarnaast is het mogelijk om extra diensten af te nemen, zoals dagelijkse extra back ups van de gegevens op de server. Wij bieden de optimale configuratie voor WordPress, Joomla!, Magento, Node.js, PHP, Lavarel, Python, Docker, Drupal, Gitlab, opencart en ownCloud. Er is al een virtuele server vanaf 20 euro per maand.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding