Invoeren betaald parkeren in het Havenkwartier

Gepubliceerd op: woensdag 06 mei 2020 | 15:53

De voorlopige invoeringsdatum van het betaald parkeren in het Havenkwartier is vastgesteld op 1 januari 2021.
Het College van burgemeester en wethouders heeft besloten om in het Havenkwartier betaald parkeren in te voeren. Dat gebeurt op het moment dat de eerste bouw- of inrichtingsactiviteiten daar starten. De reden hiervoor is dat deze activiteiten zullen leiden tot een vermindering van het aantal beschikbare parkeerplaatsen. De invoering van parkeerregulering is nodig om te voorkomen dat de bouw- en inrichtingsactiviteiten leiden tot parkeeroverlast.

De verwachting is dat de bouw- en inrichtingactiviteiten begin volgend jaar starten. Om deze reden is de voorlopige invoeringsdatum van het betaald parkeren in het Havenkwartier vastgesteld op 1 januari 2021. U krijgt voor die datum nadere informatie van de gemeente.

Bent u nu al benieuwd hoeveel parkeervergunningen u kunt aanvragen en welke kosten hiermee gemoeid zijn? Op de website van de Gemeente Breda leest u meer over parkeren in Breda en de vergunningen voor bewoners en bedrijven.

Breda Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Breda Business Plaza alle Bredase ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL