Partners van Breda Business Plaza

BE Best

  • Brasschaatstraat 18
  • 4826 PM
  • Breda

Over BE Best

Dit is Be Best

BE BEST levert promotionele kleding, bedrijfskleding, sportkleding en kleding voor evenementen, bedrukt of geborduurd.We vullen dit aan met alle artikelen die met de huisstijl van uw bedrijf te maken hebben, relatiegeschenken, vlaggen, promoartikelen, etc.Omdat we dol zijn op verbindingen maken, hebben we een groot netwerk opgebouwd met een keur aan drukkers, borduurders, kledingleveranciers en leveranciers van relatiegeschenken. Bedrijven met wie we graag werken en die begrijpen dat we niet altijd het geijkte pad wilen bewandelen. Die creatief met ons meedenken om een artikel te maken wat past bij de actie van de klant.

Ook de verbinding met de klant is voor ons een bron van plezier. Samen brainstormen om de mogelijkheden te verkennen en kijken wat mogelijk is om het logo of beeld van de klant zo krachtig mogelijk weg te zetten. We zorgen dat u bij het proces betrokken blijft, we leveren monsters, pasreeksen en digitale voorbeelden en blijven terug koppelen voor een zo strak mogelijk resultaat. We willen namelijk graag dat u weer terugkomt. 

Zaken doen met Be Best moet wel leuk zijn  !

Partners van Breda Business Plaza

Breda Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Breda Business Plaza alle Bredase ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL