Blog: Maak kennis met Minipak Administratiesoftware

Minipak Administratiesoftware levert een boekhoudprogramma, Minipak Boekhouding en een factuurprogramma Minipak Factuur, compleet, begrijpelijk, op het oog eenvoudig en gebruiksvriendelijke software speciaal geschreven voor MKB, ZZP, eenmanszaken, freelance, startups en ook geschikt voor verenigingen en stichtingen. 

Ik ben Nicole van der Westen en ben 10 jaar geleden vanuit mijn boekhoudverleden min of meer in de freelance functie van helpdeskmedewerker gerold. Door de opzet van de programma's, het kleine team en de uitermate klantvriendelijke manier waarop de helpdesk gerund wordt ben ik tot op de dag super enthousiast over deze software. We gaan ervan uit dat u liever bezig bent met ondernemen dan met boekhouden en spelen daarop in, door software te leveren waar u snel en handig mee aan de slag kan. Het is niet de catchy vormgeving waar we ons op gestort hebben, wel de snelle en adequate manier om je administratie in dit pakket te verwerken en de lijsten met cijfers en inzichten die eruit rollen waar je je bedrijf goed mee kunt sturen. Omdat we werken met een klein aantal mensen zijn de lijntjes kort en kunnen we wensen van klanten snel vertalen naar updates in het programma. Ook zijn onze programma's zo opgebouwd dat er meerdere mogelijkheden zijn om de gewenste vragen te voorschijn te halen. We hebben ervoor gekozen om een offline programma aan te bieden met de mogelijkheid deze gratis online te zetten. 

We beschikken over een netwerk in Nederland van administratiekantoren die met Minipak Administratiesoftware werken en die vaak ook op locatie met u aan de slag kunnen om het programma in te richten. Onze helpdesk beschikt over de handige tool om bij vragen in uw computer mee te kunnen kijken, zodat we alle problemen binnen een dagdeel op kunnen lossen. 

In de loop der tijd ben ik steeds meer taken naar me toe gaan trekken, marketing, gedeelte website, meedenken over programma-aanpassingen en meer. Vaak help ik klanten bij het inrichten van de programma's, opmaken van de formulieren (b.v. factuur, offerte, pakbon, bestelbon) op maat. Het is ook mogelijk dat ik middels een compacte boekhoudcursus uitleg hoe u in eerste instantie een boekhouding moet beginnen en aanpakken. 

Wellicht kunt u een kijkje nemen op Minipak en onze gratis 30 daagse probeerversie downloaden.

Breda Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Breda Business Plaza alle Bredase ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL